Hopp til hovedinnholdet

ca 4 mnd tilbake så hadde jeg sex med en jente, hvor jeg klarte å få et rift rett ved siden av strengen på penis. Det grodde etter litt tid og jeg tenkte ikke mer over det. Men nå i det siste så har jeg lagt merke til at det har kommet en hvit klump der riften var og noen få til rundt. De ligner litt på blomkålhoder

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, for ca 4 mnd tilbake så hadde jeg sex med en jente, hvor jeg klarte å få et rift rett ved siden av strengen på penis. Det grodde etter litt tid og jeg tenkte ikke mer over det. Men nå i det siste så har jeg lagt merke til at det har kommet en hvit klump der riften var og noen få til rundt. De ligner litt på blomkålhoder. Kan dette være sopp eller kjønnsvorter? Er det smitsomt? og hva burde jeg eventuelt gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt!

Takk for at du skriver til oss! Det er vanskelig å kunne si sikkert hva dette kan være uten å se det. Det kan være kjønnsvorter, men jeg kan ikke si det sikkert. Derfor vil jeg anbefale deg å få en lege til å se på det. Eller du kan også kontakte helsestasjon for ungdom.


Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex