Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15, kan jeg kjøpe sexleketøy?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en homofil gutt på 15 år og lurte på noen få ting. 1. Kan jeg kjøpe sex leketøy? (F.eks på kondomeriet) 2. Finns det anonyme poser? Slik at folk ikke ser at jeg har kjøpt det? 3. Jeg vil jo ikke at mamma eller pappa skal finne den, men hvor/hvordan gjemer jeg den?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 15!

Takk for spørsmål.

De fleste butikker som selger sexleketøy har 18 års aldersgrense. Men, noen sier at om den som kjøper virker moden nok, så kan de likevel selge sexleketøy. På nettet, kan en ikke handle før etter en har fylt 18 år.

Er det slik at du oppsøker en butikk og får kjøpt sexleketøy, så kan du enten ta med deg en bag eller veske og legge det du har kjøpt i den eller sjekke ut om posene de har er ok for deg å bruke. 

Det er ikke så uvanlig at en kan ha noe på rommet sitt som en ønsker å ha i fred. Noen gjør en avtale med foreldrene sine at rommet er privat, andre skaffer seg et låsbart skap, mens noen gjemmer det på det en selv tenker er et lurt sted. 

Siden det kan være vanskelig for deg å få kjøpt noe sexleketøy, kan det kanskje være ok å bruke litt tid på å finne ut hvordan du kan få gode opplevelser av å onanere og stimulere resten av kroppen din. Les vedlagte artikler for tips.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex