Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å utforske litt, har ikke lyst til å bruke penger på dildo etc

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Er en gutt på 13 år, har lyst til å utforske litt utenfor boksen, men har ikke lyst til å bruke penger på dildo eller noe annet. Er det noe i huset som kan funke for gutter som erstatning for dildo?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Hvis du skal finne noe hjemme som du kan bruke som dildo må du passe på at det ikke har noen skarpe kanter, og du må passe på at det ikke glir fra deg og inn i tarmen. Da kan det være vanskelig å få ut. 
Du kan for eksempel bruke håndtaket på en hårbørste eller noe annet som har en del som forblir på utsiden. I den vedlagte artikkelen om sexleketøy kan du lese om hygiene etc. 
Før du fører noe inn må du forsiktig stimulere området rundt endetarmsåpningen. Deretter må du forsiktig utvide åpningen, først med en liten finger, deretter en til. Du må bruke rikelig med glidemiddel eller matolje uten tilsetning, babyolje eller en glatt lotion med pH verdi på 7. Det er ikke noe naturlig fuktighet i endetarmen. Hvis det er vondt må du stoppe,. Smerte er kroppens måte å si at noe ikke er bra for en. En god regel er å ikke gjøre ting som kjennes vondt og ubehagelig. Hvis man fører noe inn uten at musklene rundt og i endetarmen er avslappet, kan man skade endetarmens åpne- og lukkemuskel. Dette skjer sjelden men er viktig å huske på.
Fortsett å nyte kjønnet ditt. 


Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex