Hopp til hovedinnholdet

Mamma er gravid med mitt barn.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg var så gira på mitt sex liv mamma sa ok så jeg fikk låv å ha sex med mamma for å prøve det . Brukte ikke kondom pga jeg ikke trudde jeg skulle få sæd utløsning. 5 uker senere merket mamma at hun hadde et barn i magen

Besvart 26.05.2018 15:43
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no

Det er ikke normalt at din mor tillater deg å ha sex med henne. Det din mor gjør er veldig galt!  Det kalles seksuelt overgrep/incest! Ingen barn og unge bør oppleve det du opplever nå. I straffeloven er det strengt forbudt, og din mor vet at dette ikke er lov! 

Det er viktig at du er klar over at du ikke har gjort noe galt. Selv om du ønsket det er det din mor som er den voksne og som vet at dette er ulovlig.

Du må fortelle noen om hva som har skjedd. Jeg vet ikke hva din mor skal gjøre med barnet i maven, men dette er veldig alvorlig.

Det er viktig at dette aldri skjer igjen og kan i verste fall ødelegge mye av din barndom og voksenliv. Mange som blir utsatt for overgrep skjønner først mange år seinere at de har blitt utnyttet, og kan da få det vanskelig med seg selv og ikke minst med forholdet til din egen mor. Selv om du kanskje ikke nå skjønner hva din mor gjør med deg, vil du senere skjønne at dette er veldig alvorlig og at din mor svikter deg totalt.

Selv om det kan være vanskelig å fortelle noe slikt om sin egen mor, er det viktig at du ikke sitter med dette alene. Dette er en dårlig hemmelighet å ha for seg selv. Det vil ikke hjelpe deg å holde dette hemmelig. Det kan føre til at du får store problemer. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å ta kontakt med en voksen du stoler på, det kan være en din far, en slektning, lærer eller helsesøster på skolen eller noen andre voksne. Hvis du synes det er vanskelig å fortelle hva som har hendt, kan du enten ta med deg spørsmålet du har skrevet til meg, eller skrive et brev til en voksen du stoler på. Ikke gi deg før du har fått hjelp og før dem du forteller det til gjør noe med det.

Du kan også ta kontakt med barnevernet direkte. Det kan du gjøre gjennom å kontakte Alarmtelefon for barn og unge

Ikke nøl med å ta kontakt, husk det er hjelp å få!

Jeg ønsker deg lykke til, og som sagt ikke sitt med dette alene.

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex