Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke stå eller nytelse når jeg har analsex lenger, hva gjør jeg?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Jeg er en homofil gutt som fortsatt er i skapet. Derfor bruker jeg medier som gaysir og grindr for å komme i kontakt med andre homofile, også for sex. Jeg har kun vært den som blir pult til nå og trives med dette. Men for ca et år siden hadde jeg et treff med en eldre mann som ikke gikk helt som jeg ønsket. Jeg følte at han presset meg til å gjøre ting jeg ikke ville. Og når vi skulle ha anal begynte han uten noen form for glid som var utrolig vondt. Jeg mistet derfor lysten, men følte ikke jeg klarte å si ifra. Følte heller ikke det var noen form for voldtekt, for jeg ville jo egentlig i utgangspunktet. Når jeg har sex nå klarer jeg ikke å få stå selv og har heller ingen nytelse. Jeg lurer derfor på om det kan ha noen sammenheng med treffet jeg hadde? Og om dere har noen tips for at jeg kan nyte sex igjen?

Besvart 13.06.2018 17:27
 

Svar
Hei gutt 19!

Takk for spørsmål.

Seksuelle erfaringer kan være både gode og mindre gode. De som er gode gir en glede og begeistring når en tenker på de. Tenker en på det som har skjedd, kan en bli kåt og stimulere fantasiene sine om en har sex alene eller sammen med noen.

Erfaringer som ikke er så gode, gir ikke den samme begeistringen og gleden, men trekker en isteden ned og kan gjøre en lei seg. Har en opplevd smerter ved sex, er det ikke uvanlig at en forventer at smertene skal komme tilbake igjen om en har samme type sex. Det gjør at en spenner seg og ikke klarer å slappe av og nyte sex på samme måte som før. En opplever ikke de gode følelsene og penis kan også få vansker med å bli stiv.

En penis som ikke blir stiv og analsex som gjør vondt og ikke gir nytelse er mulig å endre på. Det å bruke tid på å kjenne seg trygg med en partner, få de formene for stimulering som er riktig for deg og ikke være i situasjoner der du ikke helt sikkert vet hva som skal skje, er et godt utgangspunkt. Det å lære seg igjen til å slappe av og nyte vil være en god start for å få det bedre.

Noen klarer å komme gjennom selv, uten å snakke med noen. Andre kan trenger hjelp av noen for å finne ut av hvordan det som har skjedd har påvirket en og hva en skal gjøre for å få det bedre. Helsesøster på helsestasjon for ungdom kan være fin å prate med. Du kan også chatte med Sex og samfunn eller snakke med en sexologisk rådgiver. 

Les gjerne mer i artiklene vedlagt. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex