Hopp til hovedinnholdet

Nabojenta så at jeg runka og vi hadde sex sammen, kan vi gjøre det igjen?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Jeg hadde en episode hvor jeg satt på soverommet å onanerte. Når jeg så ut vinduet sto plutselig nabojenta på 22 år i vinduet å så på. Jeg ble vettskremt å begynnte å dekke over det jeg holdt på med, men hun var helt rolig. Etter noen sekunder begynnte hun å ta av seg på overkroppen. Hun kom inn og etter litt leking hadde vi til slutt sex. Etter dette gikk hun og vi har ikke snakket sammen etter det. Men hun gir meg noen "kåte blikk" når jeg ser henne i gatenm Jeg har aldri før hatt sex, men følelsen var helt fantastisk og jeg lurer på om dette kan være et engangstilfelle eller om vi kan gjenta det?

Besvart 13.06.2018 17:55
 

Svar
Hei gutt 17!

Takk for spørsmål.

De eneste som kan vite om dette blir et engangstilfelle eller ikke, er kun dere to. Var det som skjedde en like god og deilig opplevelse for dere begge, er det ikke usannsynlig at det kan skje igjen. 

Den eneste måten du kan finne ut av dette på, er å snakke med henne og spørre. Kanskje går hun og venter på at du tar initiativet til en ny runde? Kanskje synes hun det som dere gjorde sammen var deilig og fint, men ikke ønsker at det skal skje igjen?

Er det slik at dere begge ønsker det, er det fint for begge. Er det bare du som ønsker det, kan det være vanskelig å takle. Uansett er det fint om du respekterer om hun ikke vil. Kanskje du kan treffe en annen som er like klar som det du er?

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex