Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min putter horny pills på ting jeg drikker/spiser

Jente 19 år
 

Spørsmål

Kjæresten min fortsetter å putte horny pills på ting jeg drikker/spiser og jeg har sakt flere ganger at han skal slutte med det. Han gjør det ute foran andr folk og det gjør meg drit flau! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre/ si for at han skal stoppe. Han gjorde det foran foreldrene mine!

Besvart 14.09.2018 18:21
 

Svar
Hei

Det er ikke greit at kjæresten din putter piller i ting du spiser/drikker mot din vilje. Det er faktisk ulovlig og straffbart.

Du kan vurdere om du vil anmelde han til politiet. Jeg synes ikke du skal være sammen med kjæresten din hvis han fortsetter å gjøre det. Vær tydelig på hvor dine grenser går, og ikke drikk/spis noe du vet han har puttet piller i.

Prøv å ta opp med han at du synes dette er krenkende og ugreit. Spør han eventuelt hva som er grunnen til at han ikke respekterer deg og slutter/stopper med det. Hvis han har større seksuelle behov enn deg, så kan han ordne litt opp selv ved å onanere og tilfredsstille seg selv. Hva dere skal gjøre sammen er noe dere må finne ut av sammen. Det er viktig at du ikke blir presset til å gjøre noe du ikke vil.

Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Ulik kåthet – forskjell i seksuell lyst

Par har problemer i senga (colourbox.com)

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex