Hopp til hovedinnholdet

Eg vil ha dildo

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei rett på sak eg vil ha ein dildo men eg bur heime og vil ikkje at foreldrene mine finner ut ka skal eg gjere.

Besvart 14.09.2018 18:34
 

Svar
Hei

Så fint at du kjenner på lyst og at du vil kose med deg selv. Det er en fin måte å bli kjent med seg selv og sin egen seksualitet på. Det er gjerne 18 års aldersgrense på kjøp av sexleketøy. Men det finnes andre måter (som kanskje er enda bedre) å tilfredsstille seg selv på enn å bruke dildo.

Du kan bruke fingrene/hånda. Noen synes det er den beste måten å onanere på. Du kan oppnå orgasme uten å putte noe inn i skjeden og du er mer følsom på klitoris og på utsiden av skjedeåpningen enn inni skjeden.

Hvis du vil putte noe inn i skjeden så kan du prøve med et sterinlys, gulrot, agurk eller banan. Pass på at det du putter inn der er rent og uten skarpe kanter. Les mer om onani her og i vedlagte artikler.

Lykke til videre.
Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex