Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å ha sex med bestevennen min

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 13år å har veldi lyst å ha sex me bestevennen min å han vil også ha sex med meg, men jeg synes at jeg har for småe pupper å er redd forr å vise overkroppen min til han. Hva skal jeg gjøre? Trenger hjelp fort!

Besvart 14.09.2018 19:03
 

Svar
Hei

Så fint at du kjenner på lyst og er nysgjerrig på seksualitet. Det er bra at dere har snakket om dette og er enige om at dere vil begge to. Men det kan være at dere ikke er modne og klar for voksen seksualitet selv om dere har lyst. 

Det er viktig at dere beskytter dere med prevensjon hvis dere skal ha samleie. Når du er redd for å vise overkroppen din til han, så er det lurt å vente litt med sex. Kos gjerne med klærne på og øv litt på kyssing i første omgang.

Det er lurt å vente med voksen sex til man er ferdig utviklet. Det er også lurt å onanere og finne ut av sin egen seksualitet og hva man liker, før man har sex med en annen person. Les mer om det å ha sex for første gang her.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex