Hopp til hovedinnholdet

Onanerte på et offentlig sted. Jeg er kjempe redd. Kan jeg bli anmeldt?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. I går kveld tok jeg et natt tog. Da jeg kom inn på stasjonen var det ingen folk der. Jeg måtte vente en time før bussen til kom. Da jeg satt å venta ble jeg veldig kåt. Etter som jeg var helt alene kledde jeg meg helt naken inne på stasjonen og onanerte litt. Også gikk jeg naken ut og gikk litt rundt naken. Også lå jeg på plattformen og onanerte til jeg kom tre ganger. Jeg så ingen folk der. Men nå tenker jeg på at det er jo overvåkning inne og ute. Jeg er kjempe redd. Kan jeg bli anmeldt?

Besvart 14.09.2018 16:31
 

Svar
Hei jente 15 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Jeg forstår at du er redd. Det hender en gjør dumme ting som en angrer på. Men man lærer av det. Som du sikkert vet, er det ikke lov å være naken på offentlig sted eller onanere på offentlig sted. Man skal ikke sette andre i forlegenhet. Sex med seg selv er privat. 
Det er vanskelig å si om du blir anmeldt eller ikke. 
Hvis de anmelder, vil foreldrene dine varsles. Kanskje kan du fortelle hva du har gjort, slik at det ikke blir et sjokk for dem, hvis anmeldelsen kommer?
Hvis du blir anmeldt, kan du snakke med helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom. Da får du en fagperson som vet om dette og som kan hjelpe deg med tanker og følelser om dette. 
Du kan uansett snakke med helsesøster om dette. Da får du mulighet til å reflektere over det som skjedde og det vil bli lettere både å tilgi seg selv og komme seg videre. 
Nyt kroppen og kjønnet ditt når du er alene og at ingen kan oppdage deg. Du kan onanere på rommet ditt elle spå det med låst dør. 
Ikke vær alene med tankene og følelsene. Snakk med helsesøster!


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex