Hopp til hovedinnholdet

Er det andre metoder på å få tak i sex leker for gutter enn å kjøpe dem?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 13 og lurer på om det er andre metoder på å få tak i sex leker for gutter som fks: flashlight. Jeg har lyst på å se hvordan det er uten å bryte noen regler. Jeg kan ikke kjøpe på nettet og nærmaste sexbutikken er time fra der jeg bor. Er det noen som hjelper de som er unge med å få tak i det? Pls svar.

Besvart 14.09.2018 17:00
 

Svar
Hei gutt 13 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Nei, det finnes ingen annen måte enn å selv kjøpe sexleketøy i en butikk. Du kan ikke bestille på nett før du er fylt 18 år.
For å variere onanien kan du bytte hånd. Du kan også holde mindre hardt, og vaiere takten du onanerer i.
Hvis du finner en pute som er laget av skumgummi, slik materiale som noen madrasser er laget av, kan du lage et hull i denne. Det kan være lurt å bruke kondom, for at penisen ikke skal bli sår. Hvis hullet ikke er så stort, vil det stramme mer enn hvis hullet er større.
Du kan få kondom hos helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom. På helsestasjon for ungdom ligger kondomene som oftest på venterommet.
Hvis du finner en armring beregnet for svømmetrening/holde barn flytende, kan du smøre glidemiddel eller olje inni hullet. Det skal også gi god effekt.
Glidemiddel kan du få hos helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom. De kommer i små, svarte pakker med ordet "glid" med lyseblå bokstaver. De ligger ofte sammen med kondomene.
Et annet tips er å ta en myk pose (slike som er beregnet for matavfall) og smøre den inn med glidemiddel/olje. Deretter legges posen rundt penisen. Så tar du penisen mellom to puter, eller at du bretter en litt større pute rundt penisen. Ta en stram strikk eller hyssing rundt puten/putene slik at putene strammer rundt penisen.
Nyt kjønnet og kroppen din!
 
Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

 

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex