Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil først ha sex med meg selv før samleie.

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei.håper dette er anonymt. her kommer spørsmålet. typen min (gutt) vill ha sex med meg men det er min første gang begge er 17 år. og det er greit jeg er enig med ham. men jeg vill først ha sex med meg selv først(evt fingring på extrem nivå). hvis du forstår. hva kan jeg gjøre plis svar på mitt spørsmål og hjelllllpppppp

Besvart 14.09.2018 18:51
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Den enkleste og beste er at du sier til han at du vil forsøke å ha sex med deg selv før du har sex med han. Eller at du vil gå litt saktere fram..? På den måten stiller du opp for deg selv, og det er det beste du kan gjøre. Når det føles mest riktig at du gjør det på denne måten, så er det slik det skal skje.

Men siden han ikke kan gjette hvordan du vil ha det, eller kanskje ikke skjønner hvorfor du trekker deg unna dette , så er det aller beste for dere begge at du rett og slett bare sier det som det er.  

Når dere er kommet så langt i forholdet at dere skal dele det mest intime to mennesker kan dele, så er det også fint å kunne snakke om det - hvordan man vil ha det, om lysten er der, hva som er godt, ikke godt osv.. 

Håper dette er til hjelp for deg. Les gjerne artiklene under her.

Lykke til.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex