Hopp til hovedinnholdet

Venninna til søsteren min kyssa og slikka meg

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, store søster har en veninne som fløter med meg hele tiden, hun inviterte meg hjem til seg etter vi møttes på treningsenter. vi chilla og så tv da hun spør om jeg har vært med en jente før. nei sier jeg og hun kommer bort til meg og sier kunne ikke tenkt til å prøve? vet ikke sier jeg. hun starter å beføle meg og kysse meg, jeg kysser egentlig ikke noe særlig tilbake men etterhvert kysser jeg tilbake. hun var veldig flink. og det var godt når hun befølte meg. jeg sier nei når hun starter og ta av meg buksa men hun fortsetter og sprer bena mine før hun går ned og sier bare at jeg skal slappe av og nyte det. hun starter og slikke mens jeg presser hode hennes bort, men det var sykt deilig så jeg bare ga opp når hun fortsatte og fortsatte. jeg tenker nei, men jeg klarer ikke si slutt. hun fortsetter og slikke helt til jeg fikk en orgasme. hun sier at jeg nå tilhører henne. jeg angrer på at jeg ikke sa stop! men det var også EKSTREMT deilig. hva gjør jeg? hun er 19. klarer ikke tenke..

Besvart 21.10.2018 19:39
 

Svar
Hei

Når jeg leser det du skriver så tenker jeg at venninna til søsteren din burde respektere de grensene du prøvde å sette for deg selv. Du skriver at du likte det og at du angrer på at du ikke sa stopp. Hun er eldre enn deg, og det var kanskje vanskelig for deg å stoppe henne selv om du prøvde å være tydelig på hvor dine grenser går? Du beskriver at hun var pågående og hun spurte kanskje ikke deg om hun kunne ta på deg før hun gjorde det? Det er du som bestemmer over din kropp og hvem som skal få gjøre noe med den.

Snakk gjerne med en voksen om dette hvis du er usikker på hva du vil gjøre med det som har skjedd. Seksuelle overgrep er ulovlig og straffbart. Hvis du opplevde at du ble utsatt for et overgrep kan du anmelde henne. Tenk igjennom hvordan du kan bruke denne erfaringen til å unngå og komme i en liknende situasjon igjen.

Mange ungdommer opplever både gode og mindre gode erfaringer med seksualitet. Snakk gjerne med søsteren din om det som skjedde. Du kan også tenke at du nå har fått en erfaring som du ikke vet hva du tenker om. Det er helt greit å ha blanda følelser om det som skjedde. Det er fint at du klarer å være så ærlig som du skriver her. Kanskje du vet mer om hva du mener og tenker om det som skjedde etterhvert. Eller kanskje dette blir en litt underlig opplevelse som du etterhvert klarer å legge bort. Det som skjedde forteller kanskje mer om henne enn om deg? Det er litt underlig at ei så stor jente som venninna til søsteren din gjør det hun gjorde, uten å være helt sikker på at du også ønsket det. Har hun gjort noe liknende med andre før tror du?

Håper svaret mitt er litt til hjelp for deg. Se også vedlagte artikler. Lykke til videre. 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex