Hopp til hovedinnholdet

Røde prikker og kløe etter samleie . Hva kan det være?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Hadde sex med ei nå nylig, og klør veldig i skrittet i etterkant. Spesielt på penishodet. Har også fått noen røde prikker på skaftet. Vi begynte uten kondom, og tok så på kondomet. Hva kan dette være? Hun har kun hatt samleie en gang tidligere, med kondom under hele samleiet.

Besvart 09.11.2018 10:38
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Det blir umulig for meg å si noe sikkert. Du kan ha fått en reaksjon på kondomet eller at du er blitt smittet av en sykdom.
Ta kontakt med helsestasjon for ungdom der du bor. Det er det lege som kan se hva det er og eventuelt gi deg behandling hvis du trenger det. Tilbudet er gratis, men du må betale for eventuell behandling.  
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondomer (foto: ung.no)

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex