Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk ikke orgasme, men hun var fornøyd, var det bra?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Æ e 15 år og ei jente i korpset e så digg og på meg,men ho e 18. Ingen veit det. Men sjøl om æ e 15 så e æ mye større enn de andre. Æ liker ikke at ballene mine henger så langt ned og er så slappe og slenge.Slappe sjølom æ runke. Ho invitert mæ hjem,skjønte ho var veldig kåt og gikk på rommet.Ho stelte sæ i sofaen framover og ville æ sku kom bak.Da skjønt æ hu hadd inga truse under og æ så det kom nedover låret hennes og det dryppa seigt ut der.Ka va det? Æ har ikke hadd sex før. Ho hviska bare kom. Æ var ikke heilt klar og litt halvslapp men ho vrikka seg mot.Rart at ho fekk prompelyder heile tida når den glapp inn.Det dryppa mer og det vart flekker på sofaen.Æ trur ho fekk ograsm, men æ klarte ikke,men ho var fornøyd. Var det bra?

Besvart 06.12.2018 22:34
 

Svar
Hei gutt 15!

Takk for spørsmål.

Når en begynner å ha sex med andre enn seg selv, kan være deilig, men også gjøre en usikker. En kan lure på om en gjør en god nok jobb, om den andre liker en og om den en har sex med får orgasmer. Alt dette kan gjøre at en glemmer å ha fokus på seg selv og derfor ikke får orgasme selv. 

Den eneste måten en kan finne ut av om den en hadde sex med blei fornøyd, er å spørre. I spørsmålet ditt, skriver du at hun var fornøyd og at du ikke fikk orgasme. Synes begge det var ok, så er det helt fint.

I spørsmålet ditt, lurer du også på hva det var som rant nedover lårene hennes. Når jenter blir kåte, klare for sex og får de formene for stimulering som er deilig, begynner skjeden å utvide seg, bli våt og klar for å ta imot en penis. Jenter kan oppleve at skjeden blir alt fra litt våt til så fuktig at den kan renne ut av skjeden og ned over lårene. Dette er helt ok og vanlig.

På samme måte er det vanlig at det kan oppstå prompelyder under samleie. Dette skjer fordi penis presser luft inn i skjeden og når penis kommer helt inn, bli luften presset ut og det kommer prompelyder.

Jeg legger også ved en artikkel som handler om seksuell lavalder. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver Sex og samfunn - i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex