Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 11 som har vært sammen med en jente nå nesten i ca. 4 år

Gutt 13 år
 

Spørsmål
Hei!

Jeg er en gutt på 11 som har vært sammen med en jente nå nesten i ca. 4 år. Vi har hatt sex siden det første halv året. og jeg blir mobbet mye pågrun av dete. jeg syns jo bare at de er teite. men byner å bli lei av det.

hva skall jeg gjøre?

hilsen meg
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du.
Dette høres ganske spesielt ut. Du skriver at du er 11 år og har hatt kjæreste i nesten 4 år, altså fra du var 8 år? Du skriver også at dere har hat sex det meste av denne tiden.

Det er veldig uvanlig at så unge gutter har sex. Du skriver ikke hvor gammel kjæresten din er, men hun er kanskje endel eldre enn deg? Husk at hvis hun er over 16 år så er det straffbart for henne å ha sex med deg.

Det er lett å forstå at folk rundt dere reagerer på at du har sex når du er så ung. Samtidig er det selvsagt ikke greit at noen mobber deg.

Jeg vil veldig gjerne at du snakker med en voksen om dette. Helsesøster på skolen eller de på helsestasjon for ungdom kan være de rette. Du kan få hjelp med mobbingen og samtidig få snakke litt om dine opplevelser rundt dette med at du har startet så tidlig med sex. Husk at helsepersonell har taushetsplikt.


Vennlig hilsen helseøster.


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om kjøpepress?

Hva er bytterett?