Hopp til hovedinnholdet

Er det sånn at de som har god sex ikke kan få god kjemi?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Litt trist spørsmål....men er jeg har hatt sex med den samme gutten i 2 år og vi har bra sex og jeg synes vi har det veldig bra sammen med tanke på kjemi, men han synes vi er for forskjellige. Er det sånn at de som har god sex ikke kan få god kjemi?

Besvart 14.03.2019 21:29
 

Svar
Hei jente 18!

Nei, det er ikke slik at de som har god sex sammen ikke kan få god kjemi. En kan både ha god kjemi og god sex. Som regel trenger en god kjemi sammen for at sex skal bli bra for begge parter. 

Noen liker å ha sex for sexens skyld og er ikke så opptatt av om en liker den andre eller ikke. Dette er noe som kan fungere for noen, men ikke for andre. 

Selv om dere ikke helt får det til nå, så betyr ikke det at dere for alltid skal ha dårlig kjemi. Det kan hjelpe å snakke med noen sammen. Kanskje dere kan snakke med helsesykepleier på helsestasjon for ungdom i kommunen deres? Der kan dere eventuelt få hjelp til å finne ut hvem dere ellers kan snakke med. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex