Hopp til hovedinnholdet

Er redd for at han så hemoroidene mine, hva gjør jeg?

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei, jeg overtenker veldig mye så må bare spørre. jeg hadde sex med en fyr for tre måner siden, han kom på meg, tørket det av også stakk han fra festen uten å si hade. jeg va ganske full så fikk ikke med meg så mye under selve sexen men det var ikke så dårlig (etter det jeg kan huske) men, det varte ikke så lemge fordi han kom fort. de dagen sendte jeg han en snap å spurte hvordan han stakk og om det hadde noe med meg å gjøre, han sa nei og at gan bare var trøtt. etter dette så dsnakket vi ikke mer også blokket han meg på snap. jeg fant ut for ca 2 måner siden at jeg har hemorider (har hatt forstoppelse), hemorider som kun syntest og jeg skal på do, altså når jeg presser litt. men under sex kan jo det bli litt trykk og vanslkig og holde igjen så jegg er redd for at han har sett dette og jeg bare har så sykt angst, føler meg ekkel og ja, vil bare lyst til å bryte isen, snakke med han men tørr ikke, tenk om han syntest jeg var dprlig, ekkel eler noe. omg plis hjelp

Besvart 17.03.2019 19:12
 

Svar
Hei jente 17!

Når en er på fest og har drukket, er det ikke uvanlig at en gjør ting som en etterpå ikke er så stolt av. Du forteller at han raskt fikk utløsning og at han forlot festen rett etterpå. Kanskje skammer han seg over at han gjorde en dårlig jobb for deg, siden han så raskt fikk utløsning?

Har han dårlig selvtillit og synes han ikke var bra nok, er det heller ikke rar at han blokkerer deg på Snapchat. Han kan kjenne seg usikker på hva du egentlig tenker om han.

Du kan mest sannsynlig kjenne deg trygg på at årsaken til at han gikk, ikke har noe å gjøre med hemoroidene dine. De vil ikke synes når en har samleier - for å få sett de, må en ha ansiktet sitt mot rumpa og slik du forteller om sexen dere har hatt, kan ikke det være mulig.

Synes du likevel dette er vanskelig, er det fint å vite at helsesykepleier på helsestasjon for ungdom i kommunen din er fin å snakke med. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex