Hopp til hovedinnholdet

Litt blod etter samleie.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har kjæreste, og er veldig glad i han! Vi begge har snakket om at vi har lyst å ha sex, med tanke på at vi har vært sammen i ca. 5 måneder nå, (jeg føler meg altså klar, ikke noe press). Så derfor har vi fram til nå gjort det én gang. MEN, da vi gjorde det begynte jeg å blø. det jeg er redd for er at jeg skal begynne å blø igjen neste gang! Han har fingret meg et par ganger, ca. 5 ganger, og hver eneste gang har jeg begynt å blø da også.. e Synes det er flaut at jeg skal blø hver gang, og vil jo ikke at han skal føle seg ukomfortabel! Så spørsmålene mine er 1. Hva kan være årsaker til at jeg blør når vi har sex og når han fingrer meg? 2. Hva burde jeg gjøre for at det ikke skal skje igjen? 3. Burde jeg undersøke med lege eller noe? (i så fall hvem bør jeg oppsøke og hvordan? Vil helst ikke si dette rett ut til mamma.. hehe) 4. Er det normalt? (Jeg har prøvd å gjøre litt research, noen sier det er normalt, mens andre sier noe annet, er veldig forvirret)

Besvart 15.03.2019 22:53
 

Svar
Hei

Det er ikke uvanlig at det kommer litt blod etter samleie, den første gangen.

Når han fingrer deg bør han være forsiktig, og ikke ha lange, skarpe negler.

Du bør være våt, så ikke friksjonen er for stor

Kontakt helsestasjon for ungdom eller fastlegen din, og skaff deg prevensjon.

Hvis blødningene fortsetter, så bør du sjekke deg hos lege. Men mest sannsynlig vil dette gå over av seg selv.

Masse lykke til:-)

 

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex