Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å tenke på sex liksom?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg jeg er en jente på 14 år og har begynt å fingre..Jeg vet at det er kjempenormalt i denne alderen. Men er det normalt å tenkte på sex liksom. At du liksom vil ha sex i 14 års alderen. Og er det normalt å «finne ting som er lange og runde og bruke det som dildo» Det føles bedre å bruke ting enn fingrene. Men er dette for tidlig¿ har snakker med noen venner og de gjør akkurat det samme. De finner gulrøtter som dildo feks (det har jeg også gjort)

Besvart 13.03.2018 16:58
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss i ung.no.

Det er ikke uvanlig å tenke på sex når en kommer i puberteten! 

Kroppen er i stor utvikling, og nye hormoner gjør at det dukker opp nye tanker og følelser. Alt som omhandler sex, både med seg selv og andre, er spennende og gjør at en blir nysgjerrig på dette. 

Det er som du sier svært vanlig å utforske seg selv og bli kjent med kroppen sin. Hva er godt og hva gjør at en blir opphisset og kåt? Det er fint at du blir kjent med ditt underliv, og hva du synes er deilig. 

Bruk gjerne ulike gjenstander til dildo, men pass på at disse gjenstandene ikke er spisse og skarpe, slik at du lager rifter og sår. 

Fortsett med å utforske deg selv, og bli kjent med kroppen din!

Lykke til videre!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani