Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha sex med en agurk?

Annet 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år. Dersom man vil ha sex med seg selv funker en agurk? Men må man ha kondom på den? Svar så fort dere kan

Besvart 11.01.2019 13:31
 

Svar
Hei

Det er fint at du ønsker å bli kjent med ditt underliv, og finne ut hva du liker og synes er godt.

Den vanligste måten å onanere på er å stimulere klitoris. Skjeden har lite nerver og du må gjerne stimulere din klitoris i tillegg for å kjenne at det blir godt.
 
De ytre kjønnsleppene har hårvekst. Innenfor disse ligger de indre kjønnsleppene. De har ikke hårvekst. Øverst der de indre kjønnsleppene møtes ligger klitorishodet eller glans av klitoris. Når du koser med deg selv og blir kåt blir klitoris blodfylt, og klitorishodet blir større og mer synlig.
 
Når man onanerer stryker man eller gnir fuktede/våte fingre mot ytre del av klitoris. Noen synes det er vondt å berøre rett på klitoris og stryker derfor rundt selve tuppen. For at berøringen med en finger skal føles godt kan du ta litt spytt/glidemiddel på fingeren, eller hente ut skjedesekret når du er blitt våt i skjeden. Da blir det glatt og føles godt. Noen former to fingre som i en V og stryker på begge sider av ytre klitoris samtidig. Noen synes det er deilig å onanere kraftig og intenst, mens andre igjen foretrekker mer varsom stimulering. Noen liker å berøre andre steder på kroppen samtidig, mens andre igjen fokuserer på klitoris alene. Prøv deg fram med forsiktige bevegelser. Husk å nyte de seksuelle fantasiene dine.
 
Kvinnens indre kjønnsorgan består av forlengelsen av klitorishodet, klitorisskaftet, som går videre inn i kroppen. Se denne tegningen hvordan det ser ut inne i kroppen. Indre del av klitoris er svamplegemer som fylles med blod og svulmer opp når jenta er seksuelt tent.

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Vennlig hilsen Helsesykepleier og Sexologisk Rådgiver, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani