Hopp til hovedinnholdet

Bestevenninen truer med å anmelde meg.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Heisann. For litt siden hadde jeg besøk av bestevenninen min, vi så litt på serie også la vi oss i sengen min. Når vi lå i sengen holdt jeg rundt henne, noe hun tydligvis ikke hadde noe imot da hun tokk sitt lår over mitt slik at vi lå ganske intimt. Jeg pjusket på henne og etterhvert tokk jeg hånda mi på uttsiden av bh'en hennes og befølte noe.. hun sa ingenting og vi lå veldig intimt så jeg tengte det var greit. Etterhvert skjønte jeg at hun sov, og når hun våknet sa hun ingenting om det jeg hadde gjort, hun spurte meg derimot om jeg kunne masere rumpen hennes, noe jeg gjorde. Vi var gode venner da hun gikk. Dagen etter sier hun at jeg tokk uppasende på henne og at hun var redd og ukomfertabel, jeg ble helt sjokkert da jeg trodde hun hadde vært med på det. Jeg tilbydde meg og spandere tivoli og mat som unnskyldning, noe hun sa var greit. Når dagen vi skulle gjøre det kom var jeg blidd syk og kunne ikke. Etter det truet hun med og annmelde meg. Har jeg gjort noe straffbart?

Besvart 16.05.2018 22:05
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss i Ung.no, gutt 17 år.

Slik du beskriver hendelsen som din venninne truer med å anmelde deg for, så avviste hun deg ikke og lot det skje. Hun ga heller ikke klare nok signaler om at dette ikke var greit.

Du tolket hennes reaksjoner som at hun samtykket til det som skjedde. Det virket på deg som hun likte det. Som du fikk bekreftet da hun spurte deg om du kunne masere hennes rompe.

Det er litt underlig at hun nå truer deg med anmeldelse. Med mindre det har skjedd noe som du ikke har fortalt oss om, om du for eksempel befølte henne mens hun sov, så kan jeg ikke forstå at du har gjort noe straffbart.

Jeg anbefaler deg å ta en prat med en trygg voksen om det som skjedde, for eksempel helsesøster på skolen. Det er viktig at du blir ivaretatt i en vanskelig situasjon.

Ønsker deg lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ufrivillig sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ufrivillig sex