Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Jeg har nylig avsluttet et forhold som varte i litt over ett år. Nettopp fått vite at mine foreldre også skal skilles. Gråter hver gang jeg ser bilde av dama mi...

Gutt 19 år
 

Spørsmål

jeg har akkurat hvert i ett forhold som varte 1år og ei uka, vi leie leilighet ilag, men jeg slo opp med ho, jeg elsker henne veldig mye men vi er for uenig på ting at det ikke funker, så jeg er kjempe lei meg og vil ikke gå på jobb eller nokka, vi hadde prøvd å slå opp en del ganger før men ikke fått til siden vi bor ilag, jeg fikk bare 2 timer søvn den natta og spydde 2 ganger , neste mårran får å vite at mine foreldre også skilles, de som har bygd hus og alt, tåran renn no og nå er jeg skikkelig trist! Har lyst å snakke med arbeidsgiveren om å ta noen dager pause, det er så mye som skjer, så mange skudd i magen på engang. Jeg må finne en ny plass og leie, og depositum koster mye, foreldrene kan ikke støtte fordi varmtsvanntanken bynte å leke hjemme, bor forresten 2 timer unna hjemmet mitt, bor i en by og tar lærlingtid så kan ikke bo hjemme. Hver gang jeg ser bilder av dama mi så gråter jeg, blir lei meg når æ ser æ har mistet ho, ho som var mye penere,søtere og bedre en flest.

Besvart 12.10.2017 17:14
 

Svar
Hei gutt 19 år

Takk for at du skriver til oss i Ung.no og spør oss om råd. Det høres ut som du har det veldig vanskelig og vondt for tiden og jeg kan forstå at dette gjør deg trist!

Du har mange hendelser som skjer på engang. Kjærlighetssorg overfor kjæresten din og skilsmissen til dine foreldre. Dette kan gi overveldende vonde og triste følelser i tillegg til alt det praktiske du må ordne opp i knyttet til flyttingen din.

Jeg syns det høres fornuftig ut å be om noen dager fri fra jobb slik at du kan få  hentet deg inn igjen. Du kan også snakke med fastlegen din og evnt få en sykemelding.

Sorg er vondt og det er individuelt hvor lenge man har det slik. Dersom du har noen du kan snakke med så kan det gjøre at du vil få det bedre. Det kan være en venn eller noen andre du kjenner godt.

Hold ut det som er vondt - det vil bli bedre etter hvert!

Jeg legger ved noen artikler til deg som du kan ha nytte av å lese.

Håper du får det bedre snart!

God klem til deg!

 

Vennlig hilsen Psykiatrisk Sykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

jente sorg (colourbox.com)

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

Les mer

Kjærlighetssorg

Gutt er lei seg (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Lær å takle vanskelige situasjoner og vonde følelser

Du kan lære deg metoder for å takle vanskelige situasjoner. Om du lærer deg å ta bedre styring over tankene dine, kan du få kontroll over hva du skal gjøre når følelsene er sterke eller vonde.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg / kriser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg / kriser