Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Er det en sjanse for at vi kan møtes?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg vet dette høres sykt ut, men jeg er helt vilt betatt av en gutt jeg har sett på facebook. Han er to år eldre og vi har ingen felles bekjente eller noen som helst kontakt. Han bor over 8 timer med bil fra meg. Han har allikevel lagt ut veldig mange bilder så jeg har fått et veldig godt inntrykk av hvem han er. De siste månedene har jeg ikke tenkt på noe annet. Jeg fantaserer hver dag om oss to sammen, har lagret bilder av han på mobilen og drømmer om å dra til byen han bor i for å "tilfeldigvis" møte han. Jeg skjønner at det ikke er sunt å holde på slik, men jeg klarer bare ikke tenke på noe annet. Det er akkurat DETTE menneske jeg vil ha. Ingen andre. Jeg vet vi hadde passet så bra sammen og jeg har så lyst til at han skal elske meg. Hva skal jeg gjøre? Er det sjanse for at vi kan møtes en gang i fremtiden? Jeg har hørt at jeg burde ta tiden til hjelp og bli kjent med andre gutter i nærområdet, men det virker bare som om følelsene mine blir sterkere..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Du kan jo alltids ta kontakt du, om du ønsker å bli kjent med denne gutten. Likevel vil det nok være lurt å gå rolig frem og se situasjonen litt an. Du kjenner jo han ikke , og han kjenner ikke deg. Det kan virke rart om du plutselig tar kontakt når han ikke vet hvem du er. 

Det nok en sjanse for at dere kan møtes i fremtiden, men mye kan forandre seg frem til da. Ikke ta noen forhastede beslutninger. Ofte kan jo forelskelser gå over, så jeg ville ihvertfall tenkt at det er lurt å vente litt før du eventuelt gjør noe. Det kan jo også være at det vil oppstå en mer naturlig måte å ta kontakt på - om du venter litt. Kanskje dere får noen felles bekjente eller lignende:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Nettkjærester

Nettkjæreste (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet, og det byr på en del utfordringer. Vet du hva du bør tenke over før du sier ja til nettkjæreste?

Les mer

Zelda om nettvett

Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Irriterer du deg over hva andre skriver på nett? Tenk over hva du selv deler og skriver på nett, og hvordan det kan påvirke de som leser det. Du finner mange gode tips på emnet "Nettvett".

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene