Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mor er alkoholiker og får ingen støtte fra pappa.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som ikke liker livet sitt, jeg har en mor som er alkoholiker og føler at jeg ikke får den støtten jeg trenger fra pappa og ste mor. Jeg er veldig glad i str mor men ho sier bare at det er noe jeg må lære meg å leve med men det er ikke lett. Jeg er helt utslitt og lei. Jeg er selvskadere og jeg ser at dette går feil vei, de blir dypere og dypere, jeg er så redd for å dra på legevakta hvis ( når) jeg må! Jeg vil ikke at de hjemme skal vite det! Jeg får samtaler på skolen så hjelpen er på vei, men jeg vet ikke om jeg vil ut av det ? Hvordan er livet uten en hverdag av blod og negativitet ? Dette ble et lang innleg men jeg er helt ute Av meg.. Men det jeg lurte på er hvor gammel må man være for at foreldra ikke skal kontaktes hvis jeg må sy? Å må jeg si eller vise legitimasjon så de vet hvem jeg er???? Eller kan jeg bare sy og gå? Jeg er livredd for at de hjemme skal vite noe!

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer