Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Piercing og treningstips.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som nettopp har blitt 14 år. Jeg har veldig lyst på piercing, men mamma sier bare nei. Har prøvd å overtale henne, men hun sier bare at jeg kommer til å få infeksjon. Jeg har sagt at jeg kommer til å ta det uansett når jeg er 16, men det er så lenge til og jeg har lyst på det nå. Har du noen tips til hvordan jeg kan overtale henne? Og har du noen tips til hvordan jeg kan få flat mage på maks 2 måneder? Jeg har sterke magemuskler, men de synes ikke siden jeg har ALTFOR MYE fett på magen og jeg får det ikke bort uansett hvor mye jeg trener, spiser sunt, eller spiser lite. Håper du kan svare på begge spørsmålene. :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer