Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Napping av bryn.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei til alle der ute En venn av meg nappa bryna mine og eg må nå lide for skjønnheten eller ho nappa ikke ho tok san kniv ( husker ikke hva det heter nå ) men ja ho tok hale Bryne mit og mamma og pappa og søs plaga meg og farmora mi nappa meg og det gjorde drit vont nå i starten og når eg skule til ho sa ho hva i helvete har skjed med deg og eg sa at du hadde ødelagt bryna mine og ho bare nei det har eg ikke så ble det en stor krangel ( av meg og ho mamma pappa og søs

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer