Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil jeg få for dårlig tid på flyplassen?

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg skal til USA med Norwegian. jeg har bestilt separerte billeter. Fra stavanger til Oslo og fra Oslo til San fransico. mellom disse flightene er det 2 timer og 10 min. er dette for kort til? Hva skjer hvis den første flighten bil forsinket? Bør jeg bestille ny stavanger - Oslo slik at jeg får bedre tid? er beskymret for at jeg skal miste flyet mitt til USA.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer