Hopp til hovedinnholdet

Er jeg for ung for ung.no, vet du om andre nettsider jeg kunne fått meg en "jobb?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg går utifra at jeg er for ung til å få en "jobb" her på denne nettsiden. Jeg tenker, det hadde sett veldig bra ut på CV-en min. Vært ansvarlig, eller godkjenner eller noe. ( vist det er noe som heter det da) jeg hadde tatt "jobben" samme hva det var. Er jeg for ung for ung.no, vet du om andre nettsider jeg kunne fått meg en "jobb", eller noe som kune fylt ut CV-en er også greit. mvh: meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Å jobbe for yung.no jkrever en veldig stor grad av selvstendighet, da man må jobbe hjemmefra og man må styre arbeidsoppgaver til en viss grad selv.  Derfor har vi ungdom i fagpanelet vårt som er eldre enn det du er.

Men det er viktig å finne jobb, for maqnge ting: man må sette seg inn i noe nytt, man må stille opp når man skal, være til å stole på og man må jobbe med å være effektiv, få gjort det man skal. Og så får man jo lønn for det. En fin ting :)

Legger ved noen artikler under svaret om hva man kan søke på som ung, og litt om søknadsprosesser. Ikke gi deg, fortsett å sende mail som dette, kontakt venner, kjente og steder ui nærheten av der du bor, så kommer du til å lykkes!

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jobb og aldersgrenser

Jobber i kassa på butikk (colourbox.com)

Visste du at det er ulovlig å jobbe hvis du er under 13 år? Og at du som er ungdommer ikke skal ha en jobb som går ut over skolearbeidet?

Les mer

Hvordan finne sommerjobb?

Jordbærplukking (colourbox.com)

Er du på jakt etter sommerjobb? Hvilke jobber kan man søke på, og hvordan finner du drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først! Her får du tipsene.

Les mer

Slik finner du ledige jobber

Gutt søker etter jobb

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

Les mer

Søker du jobb for første gang?

Klippe gress (colourbox.com)

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser