Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine er strenge.

account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine er alt for strenge med meg! Jeg er 13 år og leggetiden min er 21:00! Imens andre venners leggetider er 22:30-23:00. De blir irritert hvis jeg har besøk. Noen ganger blir jeg kalt stygge ord av stefaren min hvis jeg gjør noe dumt. De forventer alt av meg. Jeg får heller ikke sykle på hovedveien, og jeg bor på landet. I helgene/feriene har jeg en idiotisk regel om å våkne klokken 10:00. Hva skal jeg gjøre

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer