Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har mange føflekker som plager meg.

account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg er en jente på femten år. Jeg har mange flate føflekker i ansiktet mitt, og de har plaget meg helt siden jeg var liten.. Jeg klare ikke å snakke å holde øyenkontakt med folk, og visst jeg skal få de dekket med sminke ser jeg bare veldig oversminket ut, og da mener jeg virkelig oversminket.. Jeg må bruke flere lag med tykk foundation, og jeg ser bare gammel og rynket ut..jeg har virkelig ikke ord får hvor mye de flekkene plager meg.. det har ødelagt så mye for meg.. har noen tips til hva jeg kan gjøre? kan jeg fjerne de på en måte? er det aldersgrense for laserbehandling ? håper virkelig jeg kan får svar, det hadde betydd mye for meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer