Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min spør meg om å ha sex hele tiden, burde jeg ha sex med han?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er 14 år og har en kjæreste på 17-18 år. Han spør meg om masse sex spørsmål hele tiden! Og jeg kjenner han så vit. Han skriver hele tiden at han har lyst til å ha sex med meg og han sier at han skal til meg å få det til å skje. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Han har prøvd flere ganger men jeg har bare holt meg mest mulig unna! Men han blir bare sur. Det har skjed flere ganger han drar meg til rommet, men det mener han er for moroskyld! Jeg har tenkt flere ganger om å ha sex med han, men jeg vet ikke hva jeg vil! Er det greit om jeg har sex med han, eller skal jeg holde meg unna? Er det noen tips jeg kan få for å få han til og ikke være sånn som han har vert i det siste?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er absolutt ikke greit at han prøver å presse deg til å ha sex! Han hører ikke på deg når du ikke sier at du ikke vil, han sier at han skal få deg til å ha sex med han og han prøver seg selv om du trekker deg unna. Jeg synes ikke du skal ha sex med han bare fordi han maser på deg. Det må være fordi du virkelig ønsker det. Jeg synes heller ikke du bør være sammen med en gutt som ikke respekterer deg, og som du også så vidt kjenner! 

Jeg synes du skal snakke med han om dette. Hvis han virkelig er glad i deg kommer han til å synes det er greit å vente med å ha sex til du er klar for det. Husk samtidig på at han er mye eldre enn deg, og da skjer dessverre ofte det at man føler seg presset til å ha sex. Kanskje burde dere ikke være sammen likevel? Snakk med han om hva han vil, og hva du vil, og bli enige om hva dere skal gjøre framover. Hvis han ikke ønsker noe forhold, eller hvis han bare vil ha sex med deg, så er ikke dette noe å samle på.

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex