Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mor vil ikke at hun skal bruke g-streng

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 12år (ja jeg måtte lyve på alderen). Det har lenge vært snakk om gstreng og sånn på skolen. De fleste vennenne mine har begynt å bruke det, og foreldrene deres syns det er helt greit. Men når jeg skulle spørre mamma sa hun jeg var altfor ung og at jeg ikke fikk lov. Jeg har prøvd å snakke med henne mer om det, men hun sier jeg må vente noen år. Jeg syns dette er utrolig urettferdig siden en mor skal jo egentlig støtte datteren sin. Uansett hvor mye jeg spørr så ler hun eller sier at jeg er for ung. Jeg er utrolig lei meg for dette, siden jeg syns at hun skulle skjønt meg. Hva skal jeg gjøre, hater å gjøre ting jeg ikke får lov til så vil ikke gå og kjøpe selv..

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer