Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke ha brev hjem om at jeg er arbeidssøkende

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg lurte på om hvis man registrerer seg som arbeidsøker på NAV kommer det noen brev hjem for det vil Jeg Ikke ha. Også lurte Jeg på om hvis Jeg gifter meg med en som har utlandsk pass trenger Jeg å gjøre noe da' skal Han bare registrerere seg I Norge da Eller er det noe mer vi trenger å gjøre da? Også hvis personen kommer til Norge uten tillatelse kan man gifte seg da?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg vet ikke hvorfor du ikke ønsker å få posten fra NAV hjem til deg, men jeg vil kontakte NAV og snakke med dem om det slik at dere kan se om dere kan finne en løsning som passer for deg.

På spørsmål om oppholdstillatelse kan du lese mer i artiklene jeg legger ved under svaret, eller kontakte Utlendingdirektoratets (UDI) informasjonsstjeneste:  23 35 15 00.

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Søker du jobb for første gang?

Klippe gress (colourbox.com)

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

Les mer

Kontakt Utlendingsdirektoratet (udi) om du har spørsmål

UDI-skil (Foto:Udi)

UDI har ansvar for behandling av søknader fra utlendinger som vil besøke eller bo i Norge, drift av asylmottak og utvisningssaker.

Les mer

Arbeidsledig - hva nå?

Jobbsøk (colourbox.com/nav.no)

Det er viktig at du raskest mulig orienterer deg i arbeidsmarkedet og søker på ledige stillinger. Start jobbsøkingen med en gang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser