Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er 15 og vil være frivillig for barn med kreft, hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg er en jente på 15 år. Jeg ønsker å gjøre noe får de som har kreft. Jeg har veldig lyst til å besøk noen av dem kanskje en gang i uken får å leke, spille og gjøre litt forskjellig med dem. Jeg er veldig opptatt av å hjelpe andre og har hatt lyst til dette lenge. Så jeg lurer på om det er noe muligheter for meg å besøke de som er barn? Eller jeg får ung til dette ? Håper at dere kan svare på spørmålet med mitt:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer