Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Diverse spørsmål til  øvelseskjøring med traktor og trafikalt grunnkurs.

account_circle

SPØRSMÅL

Har sett at det er mulig å øvelseskjøre med traktor fra Og med man er 15. Regner selvfølgelig med at det er etter man har tatt trafikalt grunnkurs på traktor. Er det da sånn at man kan øvelseskjøre med traktorer som ikke kan kjøre fortere en 30 km/t og ikke trekker mer en 25t. Og hvor lenge må personon du øvelseskjører med hatt lappen på traktor. Må personen ha lappen på traktor eller bil og henger tingen som gjør at det blir lovlig for den personen å kjøre traktor. Og har det noe å si om det er Oslo kommune som eier tomten? Og hva betyr 142 som er koden noen har bak på traktor på førerkortet sitt og hvis man tar trafikalt grunnkurs på traktor gjelder det da også for bil senere?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer