Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lovlig å kjøre Classywalk 2 på offentlig vei for barn under 16?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 14 år som har et spørsmål angående såkalte swegways eller Classywalk. Jeg har tidligere sendt inn spørsmål om dette angående aldersgrense og om det er lov når man er under 16 og dere sa nei. Men nå har det kommet en modell som heter classywalk 2 som er laget av Stayclassy. Den oppfyller kravene til Statens Vegvesen og har et norskt design. Den kommet med: Hvite lys og reflekser på fremsiden Røde lys og reflekser på baksiden Oransje reflekser på hjulene Oppfyller krav for brems og fart Utstyrt med signalhorn. Den kommer også med en fastsperre på 6 - 9 - 12 km/t med en egen app. ER DEN DA LOVLIG TIL Å KJØPE PÅ OFFENTLIG VEI FOR BARN UNDER 16? Tusen takk for svar!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer