Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det greit at jeg ser filmer med 15 og 18-årsgrense uten tillatelse fra foreldrene mine?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på om det er greit at jeg ser Stephen King filmer? Jeg elsker filmene (og bøkene) hans! Foreldrene mine sier at filmene hans er skumle og at jeg ikke får lov å se de, men jeg ser de uansett. Pappa sa at jeg ikke fikk se Pet sematary fordi den er for skummel, men jeg så den uansett. Jeg blir jo ikke redd! Så The Shining for to dager siden (og den har 18 års grense) og ble ikke redd. Men er det greit at en 14 åring ser på filmer som har 15 og 18 års aldergrense da man ikke har fått tillatelse fra foreldre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer