Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Når foreldrene mine skal på ferie får ikke jeg lov til å være hjemme alene, ikke en natt med en vennine engang.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som er 15 år. Når foreldrene mine skal på ferie så får ikke jeg lov til å være hjemme alene, ikke i en natt med en vennine engang, Jeg synes dette er ganske urettferdig, siden alle jeg kjenner pleier å være hjemme alene når foreldrene dems ikke er hjemme. Jeg pleier aldri å rote meg borti noe dumt, jeg har aldri vært på fest og drikki, eller noe lignende. Foreldrene mine sier at jeg ikke får lov til å være hjemme alene, og at de ikke vil diskutere det engang! Dette er så urettferdig!
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer