Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

En gutt på 16 år sendte meg bilde av penisen sin. Han sa, nå er det din tur

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, en gutt på 16 år sendte meg bilde av penisen sin. Han sa, nå er det din tur. Turde ikke og gjøre noe annet en og faktisk sendte et bilde av puppene mine. Etter det sa han at han var veldig kåt. Jeg har aldri møtt han eller sett hvem det er. Hva skal jeg gjøre?! Angrer sykt på at jeg sendte det nakenbildet av meg til ham. Får ikke sove. Føler en sånn skam inni meg nå. Er skikkelig kvalm, har aldri sett en penis før. Hilsen jente 14

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer