Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har vært i en ulykke når jeg var liten og lurer nå på om jeg må opereres

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 14 år gammel jente (født 2002) når jeg var ca 4 år var jeg i en bil ulykke... i den bilen var det bare setebelter som gikk over livet og ikke over brystet... så når vi kræsja slo jeg nesebeinet mitt og fossblødet, jeg ble da kjørt til sykehus og der ble det tydeligvis ikke fiksa (eller oppdaget) jeg hadde brukket nese beinet nederst sånn att beinet er dytta inn på andre nesebord. Jeg har ikke tatt opp det med mamma før nå... mamma mener at vi kanskje burde sjekke det. Jeg vet ikke om jeg tørr og sjekke pga jeg er redd for at han skal banke nese beinet tilbake. Tror du Må jeg ta opprasjon? Er det en aldersgrense for det? Og vis jeg tar en opprasjon går det an og fikse på hele nesa samtidig, syntes nesa mi er stor og er ikke fornøyd med den... er det aldergrense på det å? -hilsen nysgerrig og redd jente<3

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer