Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil bli avlaster, kan jeg få bostipend i fra Lånekassen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil gjerne bli avlaster. Jeg er oppvokst med en alvorlig syk lillesøster, og vil hjelpe andre. Men enda så bor jeg hjemme siden jeg studerer. Bestefar har en leilighet som jeg kan betale litt for å bo i sammen med kjæresten min, slik at han får inn litt penger. Og jeg vil gjerne ha egen leilighet når jeg skal være avlaster. Kan man søke om borteboerstipend da? Verken jeg eller kjæresten bor så langt unna skolen at vi har krav på det. 'Men er det en mulighet? Vil så gjerne bo sammen for å hjelpe bestefar økonomisk, men også så jeg kan bli avlaster. Takk for svar. Hilsen jente snart 18.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer