Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

I amerika er det 18 års grense å spille smut, og lurte da på om det er det her og?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har kommet over noe som heter smuf, på internett, og tror det heter erotiske tekster eller no sånt. Og jeg driver med rollespill, og det gjor vennina mi og, og hun spør meg om jeg vil rollespille smut' med ho og våre karakterer. Har gjort litt research, og i amerika er det 18 års grense for sånt, og lurte da på om det er det her og? eller er det som den seksuelle lavalderen? fant ikke noe annet sted hvor det sto om skriving av sånne historier og aldersgrense for det i norge, så tenkte at ung.no har svar som alltid :) Gjerne fyll på med hvorfor osv, jeg vil gjerne forstå og få svar, så jeg ikke går i fella senere

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer