Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Neseoperasjon

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var i en bil-ulykke og skada nese veggen min... den ble da skeiv... jeg fikk time hos nese-legen og de ga meg time hos eksperter som skal skjekke nesen min før operasjon. Jeg er ikke fornøyd med utseende på nesen frafør, så jeg lurte på om dere vet om det koster noe å gjøre sånn at nesen får et annet utseende i samme operasjon? Mens de fikser neseveggen at de kan fikse utseende å. Å vet dere om det hadde kosta noe mer? Jeg er da 14 og 15 når operasjonen skal pågå... tror du de kan fikse utseende? Den er spiss og har en stor bulk så den ser ut som en skeiv hekse-nese. Håper på svar<3

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer