Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har veldig lyst på en el-scooter og er 13 år , hvordan kan jeg få overtalt foreldrene mine til å kjøpe en sånn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 13 år gammel gutt som har veldig lyst på en el-scooter! Nesten alle vennene mine har det og jeg blir misunnelig hver gang jeg ser dem kjøre forbi. Prøver å overtale mamma men hun sier at hun syns det ser litt farlig ut og kjøre dem. Jeg har prøvd flere ganger å det er ikke i det hele tatt så farlig som hun får det til å høres ut som! Skal selvfølgelig bruke hjelm og følge reglene for disse scooterne! Hva kan jeg gjøre for å få henne og pappaen min til å si ja til at jeg kan kjøpe en? Få de til å sette seg litt inn i min posisjon.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer