Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg var på ei nettside, der traff vi en mann som sa han var politi

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og venninna mi var på en nettside som kalles Omegle, og plutselig fant vi en mann som var veldig hygggelig, så snakka vi med han veldig lenge. Så spurte han alderen vår og vi sa vi var 14. Så spurte kan vi kunne leke nødt eller sannhet. Så sa vi ja og han spurte oss om det var sant at vi var 14 år gamle, så sa vi ja. Plutselig sier han at han skal si oss noe men at vi ikke skal bli redde. Han tok frem politi skiltet sitt og sa at han hadde funnet all informasjon om oss. Så spurte han oss om hvorfor vi var på omegle når dere er under 18. Jeg tok det vekk og var livredd. Hva kan skje? Kommer han til å si det til foreldrene våres? Vi gjorde jo ikke noe galt? Var han fake? Håper dere kan svare så fort så mulig, dette skjedde igår, 28.mai

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer