Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurte på om man kunne få straff hvis man sitter på med en vannscooter og båt hvis føreren er under 16 og ikke har båtførerprøven.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Lurte på om man kunne få straff hvis man sitter på med en vannscooter og båt hvis føreren er under 16 og ikke har båtførerprøven. I det tilfelle at båten eller vannscooter går mye fortere en det er lovlig for en som er under 16 år. Det er mange som sier det er straffbart og mange sier det motsatte. Jeg lurer også på om det kan gå utover begge i det tilfellet. Men hvis jeg forexempel bytter på med kompisen min. Kan jeg få straff da siden det er foreldrene til kompisen min sin båt eller vannscooter Tusen takk for at jeg kunne spørre om det

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer