Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Gutt 13 år. Har det ikke bra hos far, skilte foreldre. Ønsker å bo hos mor.

account_circle

SPØRSMÅL

Er det enkelte situasjoner hvor aldersgrenser ikke gjelder? Jeg har skillte foreldre og jeg har hatt det kjempe vondt hos pappa i 9 år det har gitt meg stress og masse angst. Det har kommet til at jeg ikke kan være rundt pappa og min stemor uten å få et panikk anfall. jeg vill bo hos mamma 100 prosent av tiden men jeg kan ikke velge det før jeg er 18 noe som gjør meg får ung til å endre på det. er det noen måte jeg kan få retten til å bestemme dette selvom jeg ikke er gammel nok til å bestemme det selv?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer