Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan påvirker Red Bull og Burn helsa og tennene mine?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har veldig lyst til å smake red Bull, burn o.s.v... Men mamma og pappa sier det ikke er bra for helsa og sånn. Pappa sier også at han drakk det masse energidrikk på min alder og derfor er han veldig plaget med tennene nå. De sier også om at når folk drikker det å havner på sykehuset... Men blir jeg plaget/ødelegger helsa mi og tennene min hvis jeg begynner å drikke det?? Har hørt at man ikke skal drikke det hvis du har noen sykdommer. Altså har migrene og litt Astma. Men det gjør vell ingen ting.. Hva er også aldersgrensa på energidrikk og kan jeg smake/begynne å drikke det eller går det veldig ut over helsa mi og tenne mine...

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer