Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker barn, tenker ofte på barn når jeg onanerer, er jeg pedofil?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg står ved vinduet, og tenker over livet. det er en barnehage i nærheten. Jeg ser ofte den retningen. Av og til onanerer jeg, og tenker på de barna der nede. Eller ligger i senga å lager kjærlighetshistorier om meg & barn. Jeg elsker barn. Er jeg pedofil? Og i så fall, hva kan jeg gjøre for å ikke være seksuelt tiltrukket av barn?

Besvart 11.06.2019 22:02
 

Svar
Hei jente 20!

Hva det er som tenner en seksuelt og gjør en kåt, vil variere fra person til person, og bare fantasien vår setter grenser for hva dette kan være. I fantasiene våre er alt lov, også å fantasere om sex med barn som er yngre enn deg selv. Det som ikke er lov, er å prøve ut dette.

Det å ha slike fantasier er i seg selv ofte ikke nok til at en får diagnosen pedofil - svært mange har slike fantasier og lever godt med dem uten å være interessert i å leve de ut. Personer som får diagnosen pedofil, har gjerne hatt fantasier om barn over lang tid og har kanskje også levd ut fantasiene sine. 

En kan kjenne det som et problem å ha slike følelser, andre kan føle at det ikke er noe problem. Kanskje kan du klare å slappe av litt med at fantasier er nettopp kun fantasier, og huske på at du enda er en ung kvinne og ikke en voksen. Skulle du likevel være engstelig og lure på om du står i fare for å bli pedofil, treng du hjelp av fagfolk til å finne ut av det. Du kan da ta kontakt med fastlegen din eller helsestasjon for ungdom i kommunen din, og deretter bli videresendt til de som best kan hjelpe deg på best måte med dette. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser